WINTER ARNHEM | Gezelligheid, sfeer en muziek in Arnhemse binnenstad

In december en de eerste week van januari staat de Arnhemse binnenstad synoniem voor sfeer en gezelligheid tijdens het jaarlijkse WINTER ARNHEM. Tijdens de donkere, sprookjesachtige winterdagen zijn de Muze van Arnhem en het Arnhems Hertje boegbeelden van de vele festiviteiten, voorstellingen en bijeenkomsten in en rond de binnenstad. Waar zij verschijnen is sfeer en gezelligheid. Ontdek de winterse taferelen, muzikale optredens en de ‘Grootste Kerstmarkt van het Oosten’. Daarnaast kun je genieten van al het eten en drinken, de winkels en Arnhemse gastvrijheid.

Grootste kerstmarkt van het oosten

Kerstversiering, feestverlichting en mensen op cadeautjesjacht. Kom in de Arnhemse binnenstad genieten van de Grootste Kerstmarkt van het Oosten. Deze vindt plaats op zondag 16 december. Hier kun je van twaalf tot zes uur heerlijk struinen langs de kerstkramen met leuke aanbiedingen. Dus naast gezellig ook nog eens super handig voor de laatste kerstinkopen.

Warm jezelf op met warme chocolademelk bij een van de vele horecagelegenheden. Tref elkaar aan het einde van de dag voor glühwein en een hapje, ergens waar de kerstlampjes nog volop branden.

Levende kerststal

Speciaal voor de jongste bezoekers is er een levende kerststal. Of wil je op de foto met de kerstman of een van de andere winterse sprookjesfiguren? De kerstsfeer zit er goed in met live muziek, kerstkoren en vrolijke kerst acts op verschillende hoeken van de winkelstraten.

De Grootste Kerstmarkt van het Oosten staat in het hele centrum van Arnhem, in samenwerking met de ondernemers van Brouwersplein, Koningstraat, de 7 Straatjes, Bakkerstraat, Rozetkwartier, Jansplaats, Jansplein, Weverstraat, Wezenstraat en Bovenbeekstraat.

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP