WIN ACTIE: samen met het gezin naar Angela Schijf

Ook enthousiast geworden van alle leuke uitjes in Arnhem en tips in het Stadstheater? Dan hebben wij heel goed nieuws: wij mogen een super leuke middag weggeven aan een Arnhems gezin.

Wat kun je winnen?

Wij geven samen met Stadstheater Arnhem vier kaartjes weg voor de voorstelling De Vier Jaargetijden met Angela Schijf (donderdagmiddag 18 oktober, 14.30 uur). De populaire actrice Angela Schijf en het Vivaldi Consort laten jullie op een avontuurlijke manier de vier bekende vioolconcerten van Vivaldi ontdekken.

Pizza’s bakken

Voordat de voorstelling van start gaat mogen jullie bij Jamie Oliver’s Pizzeria met het hele gezin pizza’s bakken. Dus maak je handen vies aan het deeg, gooi het net zo in de lucht als een echte pizzabakker, kies je eigen beleg of maak een spannende calzone. Jullie kunnen lekker met z’n allen terecht om verschillende pizza’s te bakken van heerlijk verse ingrediënten.

Houd je niet van pizza? Geen probleem: je mag ook kiezen voor een huisgemaakte verse pasta of een frisse, goed gevulde salade.

Jamie Oliver’s Pizzeria zit op de hoek van de Koningsstraat en is zeven dagen in de week open (elk weekend lunch én diner). Jamie Oliver’s Pizzeria werkt altijd met verse producten. Uiteraard hebben ze de tips & tricks van de meester zelf geleerd.

Vlogger

Om deze dag helemáál onvergetelijk te maken, gaat onze vlogger mee om al jullie belevenissen vast te leggen. Zo hebben jullie een blijvende herinnering aan deze bijzondere middag met het gezin.

Wat moet je doen?

Download de herfstvakantiepuzzel en vul hem in. Zoek de overgebleven zin en mail deze vóór 4 oktober naar redactie@uitinarnhem.nl

KLIK HIER VOOR DE PUZZEL

En dan maar duimen dat jullie in de prijzen vallen… Succes!

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP