Eindejaarsfilms bij Pathé

Deze winter bij Pathé

Fantastic Beast: The Crimes of Grindewald
Release: 14-11

Aan het einde van de eerste film werd de krachtige Duistere magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika).

Maar hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zo veel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens.

In een poging om Grindelwalds plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen, maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld. Zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Pathe
The Grinch
Release: 29-11

The Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, makers van o.a. de Despicable Me-films, Minions, Huisdiergeheimen en Sing.

Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss vertelt over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou, die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is zowel grappig, hartverwarmend en een visueel feestje. In de originele Engelstalige versie met de stem van Benedict Cumberbatch als The Grinch.

All You Need is Love
Release: 6-12

Maarten ter Horst, presentator van het populaire tv-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Zonder dat zijn redactie het weet, stapt hij op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden.

De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host. Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Pathe
Ralph Breaks the Internet
Release: 12-12

In Ralph Breaks the Internet verlaten we Litwaks arcade om de onbekende en spannende wereld van het internet te duiken. De slechterik uit het spel Ralph (stem: John C. Reilly) en zijn mede-buitenbeentje Vanellope von Schweetz (stem: Sarah Silverman) riskeren alles wanneer ze door het internet reizen op zoek naar een vervangend onderdeel voor Vanellopes videogame Sugar Rush, om zo de videogame te redden.

Ralph en Vanellope worden tijdens hun reis geholpen door verschillende internetbewoners, zoals een websiteondernemer met de naam Yesss, die het hart en ziel is van de trendsettende website BuzzzTube (stem: Taraji P. Henson).

Pathe
Bon Bini Holland 2
Release: 13-12

Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) ten huwelijk wil vragen, besluit zij een time-out in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna naar Nederland.

Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart te heroveren, om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt op een fiasco uitloopt?

Pathe

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP