TOP2000 in de Arnhemse binnenstad

Voor de achtste keer worden generaties deze winter met elkaar verbonden door de muziek van Arnhem TOP2000. Van Queen tot Ed Sheeran; je kent altijd meer nummers dan je denkt. Omdat muziek iets met je doet zijn er verschillende concerten in de stad zoals de TOP2000 Live Band en de Popquiz in Luxor Live en een TOP2000 Diner in Stadsvilla Sonsbeek. Wij nemen je mee naar de TOP2000 Serenades, de Popkorencontest en Hollands Glorie bij Luxor Live.

Tekst: Freekje Mollenhof

TOP2000 Serenades

Op 22 en 23 december worden in de binnenstad gratis TOP2000 serenades uitgedeeld. Ook jij kunt iemand opgeven om door de TOP2000 muzikanten te worden toegezongen: om iemand te bedanken, een hart onder de riem te steken of zomaar te verrassen. Iedereen die wordt aangemeld, wordt met een smoesje naar de stad gelokt, waar hem/haar een originele verrassing te wachten staat. Bezoekers aan de binnenstad worden spontaan verrast met een muzikaal welkom op verschillende locaties.

Vorig jaar was de eerste editie van dit onderdeel en we zagen zelden zoveel ontroering, tranen in ogen en knuffelende mensen als die dag. Een ware feel-goodfilm, maar dan live. Opgeven kan via de website van Arnhem TOP2000.

Datum: Zaterdag 22 en zondag 23 december
Locatie: Arnhemse binnenstad
Entree: Gratis

TIP: neem zakdoekjes mee!

Popkorencontest

Dertig dijken van stemmen die je zingend omverblazen met hun covers uit de TOP2000. Op zaterdag 15 december treden voor de vijfde keer popkoren uit het hele land op, in de hoop de felbegeerde TOP2000-bokaal te winnen.

Laat je verrassen en geniet van de mooiste popnummers die je worden toegezongen door de 15 beste popkoren van Nederland.

Datum: Zaterdag 15 december
Locatie: Luxor Live
Entree: Gratis

OPVALLEND: hoog enthousiasmeniveau

Hollands Glorie II

Na het overweldigende succes van de eerste editie van Hollands Glorie bij Luxor Live staat dit jaar de tweede editie op de planning. In samenwerking met Hollandse hit-machine Emile Hartkamp presenteren Poppodium Luxor Live en Arnhem TOP2000 Hollands Glorie II. Met live optredens van onder anderen Joey Hartkamp, Alex, Peter Beense en Otto Lagerfett. De Arnhemse liedjesschrijver en producent Emile Hartkamp maakt er samen met de sterren een onvergetelijke avond van.

Datum en tijd: 20 december, 20.30 uur
Locatie: Luxor Live
Entree: €10,-

TIP: plan na Hollands Glorie een vrije dag…

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP