FLOW’s Fioole over de zomerhits van 2018, muziektrends en FLOW in Musis

Heb je het zand al van je sneakers gepoetst en de zomerse jurkjes en shorts terug in de kast gelegd? We zwaaien dit heerlijke festivalseizoen uit met FLOW in Musis op 14 september. Daarmee kijken we uit naar fijne lange clubnachten op bijzondere locaties.

Tekst: Freekje Mollenhof

Een van de eerste echte clubnachten in Arnhem is FLOW. Ook de line-up is al bekend en die is exceptioneel goed. De Amerikaanse dj Honey Dijon en de Arnhemse dj’s Franky Rizardo en Jasper Fioole staan achter de decks. Met Jasper blikken we terug op de zomer en kijken we vooruit naar wat er allemaal op de plank staat voor de komende herfst en winter.

Wat zijn de beste 5 zomertracks van 2018?
  • Guy Gerber – What to Do
  • Jansons – JNZ
  • Sabb – Somebody to Love
  • Sekou Babe – Perspectives of the Youth
  • Jad & The – Strings That Never Win
Wat was jouw hoogtepunt deze zomer?

“Een van de meest bijzondere momenten deze zomer was zonder meer het FLOW Freedom Festival in park Sonsbeek op Bevrijdingsdag. Tijdens zonsondergang, aan het einde van mijn set, draaide ik de plaat Muyè van Adam Port, Rampa &ME. Dat was voor mij echt een kippenvelmomentje.”

Wat was je favoriete festival deze zomer en waar kijk je naar uit?

“Mijn favoriete festivals dit jaar waren DGTL, FLOW Freedom Festival en Extrema Outdoor Belgium. Mijn tip voor dit najaar is: boek een ticket naar Azië en houd onze FLOW-agenda in de gaten.”

SPANNEND…!

Waarom wordt FLOW in Musis Arnhem bijzonder?

“Ik kijk erg uit naar 14 september omdat deze locatie echt te gek is. De akoestiek, de faciliteiten, de ruimte zelf en de muziek in combinatie met zoveel leuke mensen en bekende gezichten zorgen voor een heel fijne avond. Daarnaast is gast-dj Honey Dijon een van mijn favoriete dj’s van dit moment.”

Welke plaat gaan we sowieso in je set horen tijdens FLOW?

“Stefan Goldmann – Missing Days.”

Welke muziektrends vallen je de laatste tijd op?

“Er is veel diversiteit. Melodieuze techno met trance invloeden hoor je regelmatig voorbijkomen, maar ook disco, Roemeense techhouse/minimal of sferische afro doen het goed. Ik vind dat positieve ontwikkelingen die de muzikaliteit en diversiteit zeker ten goede komen.”

Derde editie van FLOW, 14 september in Musis.

Tickets: www.listentoflow.nl

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Vacature Uit in Arnhem