Claudia, nieuwe vlogger voor UIT in Arnhem

Vlogger Claudia Sangers

Even voorstellen…

Echte Arnhemse? Jazeker. Althans, ik ben in Arnhem opgegroeid en er teruggekomen.
Als ik ‘s ochtends mijn gordijnen open, word ik blij van de zon die mijn appartement binnen schijnt. Ik kijk naar buiten en zie de eerste mensen al langs de vele winkels en eettentjes struinen. Inderdaad, ik heb het hier over de binnenstad van ons mooie Arnhem. Wat ik zo leuk vind aan Arnhem is de veelzijdigheid; onze stad heeft immers alles. Van uiteenlopende culturele events tot bussen die zich vandaag de dag nog steeds trolleys mogen noemen.

Ik ben vaak te vinden bij een van de vele festivals of events die Arnhem organiseert. Mijn aanwezigheid bij al die festiviteiten heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf nu aan jullie mag voorstellen als de nieuwe UITreporter van UIT in Arnhem. Misschien hebben jullie al vlogs voorbij zien komen van Koningsdag of het Framed Festival? Binnenkort komt daar een vlog bij met daarin onze burgemeester Ahmed Marcouch.

Momenteel ben ik bezig met de opstart van mijn eigen onderneming. Mensen en bedrijven kunnen bij mij terecht als ze op zoek zijn naar een reporter, interviewer, schrijver, columnist of spreker die werkt vanuit haar passie.
Wat ik vooral leuk vind aan mijn vak? Om mensen ‘op de kast’ te krijgen! Totaal onverwacht rollen de meest gênante vragen uit mijn mond. Ik heb ze al gesteld voordat ik het in de gaten heb… en dan ontstaan de meest bizarre gesprekken. Zo sta ik regelmatig met het schaamrood op mijn kaken of springen er tranen uit mijn oogkassen van geluk. Met een goede mix tussen humor, gevoel en (op zijn tijd) serieuze onderwerpen is mijn dag al gauw goed.

Ik blijf het mooi vinden dat mensen zich vrij voelen om hun hart bij mij te luchten. Uiteenlopend van een vermiste hond tot het onverwacht betrappen van een inmiddels ex-partner.
Eerlijkheid gaat bij mij vóór alles. Daarom deel ik in mijn video’s voor UIT in Arnhem mijn echte werk, inclusief bloopers. Want wie smult er nou niet van de fouten van een ander? Nee, mijn werk is niet perfect, maar wél ontstaan uit liefde voor het vak.

Tot vlogs,
Claudia Sangers

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Vacature Uit in Arnhem