Stage: communicatietalent gezocht!

Wie wil er nou niet stagelopen bij hét UITgaansplatform van regio Arnhem UIT in Arnhem. Een multimedia platform waar we online en offline content maken. Van een social media vlog tot een papieren magazine en alles wat daar tussenin zit. Dat is niet het enige, je werkt namelijk ook nog eens voor Bureau Kessel, een evenementenbureau dat een aantal grote events organiseert. (Denk hierbij aan: Bridge to Liberation Experience, Koningsdag Arnhem, Worldstreetpainting en de Arnhem TOP2000.)

Dus zoek je een afwisselende stage waarbij je veel leert op het gebied van communicatie en marketing?  Waar je veel vrijheid krijgt en we het alleen maar te gek vinden als je meedenkt over het ontwikkelen van content strategieën, het bedenken, uitwerken en invoeren nieuwe thema’s voor online en offline content en ook wat video voor ons platform zou kunnen betekenen. Mail dan je cv en motivatiebrief naar: Marieke van Kessel

Ben je nog niet overtuigd of wil je weten wat wij van jou verwachten, lees dan verder:
Als UITstagiaire ben je onderdeel van het team. Dit zijn eigenschappen die we belangrijk vinden:
Interesse in uitgaan, kunst, cultuur en evenementen.

  • Een vlotte pen.
  • Goed zelfstandig kunnen werken.
  • Interesse in online modules en het maken/updaten van websites.
  • Proactieve en flexibele houding.
  • Open persoonlijkheid.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de on- en offlineactiviteiten en assisteert de relatiemanager en de redactiechef bij het invullen van de communicatie. Je schrijft social media berichten en nieuwsbrieven. Je houdt websites bij en denkt mee over content strategieën, producten en voert een communicatieplan uit.

Opleiding?
Voor deze stage zijn we op zoek naar een student (m/v) met een opleiding in marketing, multimedia design, communicatie of journalistiek (HBO of universitair niveau).

Wat bieden we?
Wij bieden een stage met de focus op online marketing in het bruisende centrum van Arnhem. Een werkomgeving met veel kennis en ervaring op het gebied communicatie en eventmanagement. Een plek die de basis vormt voor het netwerk dat je in de toekomst nodig hebt.  Kortom: Je zal je niet snel vervelen.

Periode?
september tot en met februari of februari tot en met juli 2018.

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP