Gezocht UITreporter

Sta je graag in het middelpunt van de belangstelling, wil je jezelf laten zien en meehelpen een videoplatform op te bouwen? Of voel jij je juist comfortabeler op de achtergrond maar wil je wel je stem laten horen en is jouw schrijfstijl duizend keer beter dan deze intro? Meld je dan aan als blogger of vlogger UIT in Arnhem!

Wanneer je deel uitmaakt van onze redactie sturen wij je er ongeveer één keer per maand op uit om een activiteit te bezoeken zoals bijvoorbeeld een voorstelling van Toneelgroep Oostpool, een moderne kunst expositie bij Museum Arnhem, een klassiek concert van Het Gelders Orkest of bijvoorbeeld een optreden bij Luxor Live. Wat zijn de leuke plekken om te wonen? Arnhem staat bekend om haar groen, wat zijn de mooiste stukjes natuur? Waar kan je lekker rustig studeren?

Aan jou de taak om zulke toffe blogs of vlogs te maken dat het inspireert om ook iets cultureels te gaan doen of, nog beter, in Arnhem te komen wonen, een studie te zoeken of te werken. Hierbij laten we je natuurlijk niet zwemmen. We helpen je een invalshoek te kiezen, lezen en redigeren je teksten en geven een training video editing. Je leert er dus ook nog iets van! Én het is goed voor je CV. Uiteraard mag je alle activiteiten gratis bezoeken en gezellig een vriend/vriendin meenemen. Per blog/vlog is er een vergoeding van €30,- beschikbaar.

 

Interesse? Stuur voor 15 februari een bericht naar redactie@uitinarnhem.nl met je motivatie. Heb je eerder een blog geschreven of vlog gemaakt, voeg deze dan toe aan je motivatiebrief.

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP