Blogger: Esther van de Pol

Op 8 juni werden we in stijl ontvangen met een glaasje bubbels en cupcakes tijdens het ‘I love fashionbloggers’ event dat plaatsvond in ‘Rozet’ in Arnhem. Samen met mede-bloggers en modeliefhebbers ontdekten wij de geheimen van de alom bekende modebloggers Daphne van Daphisticated en Frederique van FAB le Frique.

Tijdens het event vertelden Daphne en Frederique hoe en waar zij over bloggen. Omdat ik zelf sinds kort blog voor UIT in Arnhem, én omdat ik van mode houd, was het naast de grote groep geïnteresseerden ook erg inspirerend voor mijzelf. En wat zijn het lieve en open meiden!

We konden ze alles vragen. Zo werden er ideeën uitgewisseld over hoe je meer volgers kunt krijgen, wat je juist niet moet doen om je volgers te behouden en hoe je je Instagram-account aantrekkelijk maakt. Maar ook dingen als dat het leven niet altijd zo rooskleurig is als social media doet geloven, kwamen aan bod. Daphne en Frederique vertelden dat zij ook wel eens een minder leuke dag hebben en dat dit heel normaal is! Wijze les voor iedereen omdat we ons soms wel eens laten meesleuren door de perfecte wereld die social media schetst. Als afsluiting vertelde projectleidster Astrid Albers over het event en de organisatie ervan. De avond werd afgesloten met een lekker drankje waarbij ik ook nog wat andere bloggers heb leren kennen. Ontzettend geïnspireerd ging ik vol energie, met nieuwe ideeën en nieuwe volgers naar huis!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn blogs vinden! Ik heb er inmiddels 3 geschreven voor UIT in Arnhem (I love fashionbloggers, Eten op Rolletjes en het Pathé Filmdiner) en hoop dat je een reactie of like achterlaat op het FB bericht over mijn blog. Dat zou leuk zijn!

Tip: volg Daphnisticated en FAB le Frique voor ultieme inspiratie op het gebied van mode en meer. Rozet staat van 1 juni t/m 25 augustus in het teken van mode, design en duurzaamheid. Binnen dit thema vinden diverse workshops en tentoonstellingen plaats. Mocht je affiniteit hebben met mode en/of design, is er de aankomende tijd genoeg leuks te beleven! Kijk op http://rozet.nl/mode/programma-voor-volwassenen voor de complete agenda.

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Bronbeek Festival 2020