Voorspel

Voorspel is de feestelijke seizoensopening van het Stadstheater en Musis. Op zaterdag 2 september zet het theater haar deuren open voor een avond vol sneakpreviews. Het nieuwe theaterseizoen wordt gevierd met korte voorstellingen op het gebied van muziek, literatuur en dans.

Voorproeven in festivalsfeer
Op 2 september is het Stadstheater behalve een podium van en voor de stad, ook de plek waar landelijk bekende namen komen. Naast theater, dans en muziek is er dit jaar ook ruimte gemaakt voor literaire acts, beatboxen en opera. In alle hoeken en gaten van het pand, zelfs in de gangen en de foyers, kunnen bezoekers korte festivalachtige previews van het nieuwe seizoen proeven.

Van 19:30 tot middernacht
De avond start om 19.30 uur en loopt door tot middernacht. Als eerste staat het culturele gedeelte op het programma, waar je de hele avond kan genieten van veel korte optredens en andere verrassende interacties. Vanaf ca. 22.30 uur kunnen de voetjes van de vloer met de William and the handjivesband. Kortom: Voorspel is dé gelegenheid om te kijken welke voorstelling of concert je het komend seizoen wilt gaan zien.

Wat staat er op het programma?
Het programma van Voorspel is samengesteld uit de programmering van 2017 en 2018 van Stadstheater én Musis. Naast de Arnhemse gezelschappen Toneelgroep Oostpool en Introdans zijn er previews te zien van: Jeroen van Veen, Opera2day, Stephanie Struijk, Noord Nederlands Toneel, Jens van Daele, Boys Action, Generale Oost, Kirsten van Teijn, Nabil, ArtEZ Muziektheater, tgEcho, Tamanga, Boekhandel Het Colofon, William and the handjives band, LAVALU en het Nederlands Blazers Ensemble.

Wanneer: zaterdag 2 september
Locatie: Stadstheater Arnhem
Entree: gratis
Aanvang: 19.30 – 00.00 uur. Vrije inloop
Meer info: arnhemsepodia.nl & social media Stadstheater/Musis

No Comments Yet

Comments are closed

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

* indicates required

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP