OndernemerLIVE 2017

OndernemerLIVE 2017 is een event voor ondernemers, het onderwijs, overheid, studenten en andere geïnteresseerden. Kom ons bezoeken tijdens het event in de Melkfabriek op 7 en 8 september en maak kennis met wat wij te bieden hebben.

Bezoek OndernemerLIVE 2017 en beleef de mogelijkheden die zakelijk Arnhem biedt. Op 4 themapleinen en tijdens inspirerende sessies presenteert ondernemend Arnhem zich aan je. Kom netwerken en leg nieuwe contacten. Doe inspiratie op en laat jezelf en jouw organisatie groeien.

Locatie
Een enerverend event in de nieuwe hotspot van Arnhem. De Melkfabriek is een centraal gelegen locatie, makkelijk bereikbaar voor bezoekers en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Het is een industrieel terrein dat ontwikkeld wordt tot levendig, toegankelijk en cultureel knooppunt van Arnhem. Een plek waar je kunt wonen, werken en ontspannen. En een plek om je creativiteit te tonen, je onderneming te vestigen of om je nieuwe leefomgeving van te maken. OndernemerLIVE 2017 laat zien wat er bij de Melkfabriek allemaal mogelijk is.

Openingstijden
7 september 12.30 – 22.00
8 september 10.00 – 22.00

Bezoek de website om je gratis te registreren voor het event: www.ondernemerlive.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

* indicates required

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP