Oddstream opnieuw naar Arnhem: Expositie Hidden Structures

Save the date: 11 t/m 14 oktober brengt Oddstream een nieuwe expositie naar Arnhem. Dit keer met Hidden Structures, een expositie over zichtbare en onzichtbare structuren die ons continu omringen. De expositie vindt plaats in een verborgen netwerk op zichzelf, namelijk de stadskelders van Arnhem.

Wat is Oddstream?

Oddstream organiseert exposities, meet-ups en workshops rondom kunst en technologie. Door middel van digitale kunst en multimediawerken worden in de exposities thema’s in de digitale cultuur behandeld. In november 2017 exposeerde Oddstream voor het eerst in Arnhem in de Eusebiuskerk.

Hidden Structures

We worden continu omringd door onzichtbare digitale structuren die ons dagelijks leven in hoge mate beïnvloeden. Deze structuren volgens ons on- en offline, analyseren wat we doen en communiceren met elkaar. Hoe kunnen we deze verborgen structuren, die letterlijk en figuurlijk ontastbaar zijn, grijpbaar maken? Hidden Structures toont werken die deze structuren zichtbaar maken. De bezoeker wordt uitgenodigd met een andere blik naar digitale technologieën te kijken, om vervolgens aan de slag te gaan en mogelijke toekomstscenario’s schetsen.

Kinderworkshops, performance, Odd Walk

Ook zijn er naast de expositie kinderworkshops, een performance, een lezing en een rondleiding ‘Odd Walk’.

Expositie: Hidden Structures

  • Locatie: de stadskelders van Arnhem
  • Datum: 11 t/m 14 oktober
  • Prijs: €7,50 (kinderen en studenten €5,-)
  • Entree is gratis met de Gelrepas
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

* indicates required

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP