We hebben tegenwoordig alle kansen en toch zijn er steeds meer mensen die vastlopen. Als alles mogelijk is, ben je zelf je grootste vijand. People, Places & Things is een voorstelling over falen en weer opstaan in een wereld waarin de waarde van je leven wordt bepaald door het succes dat je hebt. Over toe moeten geven dat het niet meer gaat en dat je het niet alleen kunt. Kwetsbaar, herkenbaar en persoonlijk.

“We moeten inzien dat we het verleden niet kunnen veranderen, maar de toekomst wel.” | Marcus Azzini

Jong, intelligent, knap, succesvol en gebroken

Hannah Hoekstra speelt Emma. Jong, intelligent en knap, maar Emma houdt zich staande op een cocktail van drugs en alcohol. In een afkickkliniek gaat Emma het gevecht aan met zichzelf en haar omgeving.

 “Zelfmedicatie is de enige manier om te overleven in een wereld die kapot is.” | Emma

People, Places & Things gaat behalve over de gevolgen van alsmaar meer, harder en intenser willen, over je terugvechten in de maatschappij, het aangaan van verbindingen en het leven omarmen zoals het is. Een voorstelling over hoe belangrijk het is een tweede kans te krijgen én te geven.

Een ongekend succes

De jonge schrijver Duncan MacMillan is er als geen ander in geslaagd een stuk te maken in de taal die we nu spreken, over de tijd waarin we nu leven. Met daarin een ijzersterke rol voor een jonge vrouw. In Londen was People, Places & Things (2014) al een ongekend succes en trok het internationaal de aandacht. Marcus Azzini haalt de voorstelling naar Nederland en kiest voor een topcast bestaande uit Gouden Kalf winnares Hannah Hoekstra, tweevoudig Theo d’Or winnares Ariane Schluter, Loek Peters, André Dongelmans e.a.

“Thrilling, devastating…Endlessly inventive” | The New York Times

People, Places & Things

 • Datum: 4 januari t/m 23 maart 2019
 • Locatie: Huis Oostpool
 • Tijd: 20.15 uur
 • Prijzen:
  Normaal €18,50
  Student €7,50 (op vertoon studentenkaart)
  Gelrepas €3,00 (op vertoon pas)
  Première €25,00 (incl. glaasje bubbels, hapjes en feestje na afloop)

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Bronbeek Festival 2020