Geen steigers meer om de molen en daarmee is te zien dat de werkzaamheden aan de molen gereed zijn. En nu toont de Kroon zich weer in al zijn pracht en praal aan Klarendal en de stad. Dat mag gevierd worden!

‘Verbinden’  is het motto waarbinnen de plannen worden gerealiseerd. Verbinden met de historie, verbinden tussen de unieke techniek van vroeger en nu. Maar ook verbinden met de omgeving en met Klarendal.

Heropening

Zaterdag 27 oktober wordt de molen heropend. Vanaf 12.00 uur zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Er is een kinderprogramma, maar ook blues muziek van Mr. Big Hand Tom. Van de Klarendalse toppers Joey Hartkamp, Mike Sanders en Frank Joostink, tot muziek van Theater Klare Taal en heerlijke covers van Corporate Sound. Ondertussen is er een barbecue en voor ieder van wils tot vroeg in de avond.

Om 14.00 uur wordt de Klarendalse Molen officieel heropend door jonge wijkbewoner Richano Willemsen, wethouder Hans de Vroome en oud-directeur Volkshuisvesting Gerrit Breeman. Kom je ook?

Klarendals Molenfeest

  • Datum: Zaterdag 27 oktober
  • Locatie: Molen de Kroon, Klarendalseweg 82
  • Tijd: 12.00 – 20.00 uur

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Bronbeek Festival 2020