Fotoexpositie Mannen met baarden in Dudok Arnhem

Fotograaf Ingrid Joppe is gefascineerd door mensen en hun verhaal. Of dit nou meeslepende levensverhalen zijn, of een luchtig onderwerp zoals een baard. Ze is geïnteresseerd in de ‘drive’ en de passie van mensen. Na de Echte Arnhemse Meisjes komt fotograaf Ingrid Joppe met een nieuwe serie: Mannen met baarden.

Mannen met baarden

Ondernemer, kok, levensgenieter, outdoorman, vormgever, hondenvriend, reiziger, sporter, verbinder, kunstzinnig, oermens, buschauffeur, autoliefhebber. Ze zijn allemaal anders, maar één ding hebben ze gemeen. Het zijn namelijk Mannen met baarden!

De fotoexpositie 17 september tot en met 4 november te zien in café brasserie Dudok. Tijdens de opening op 23 september van 16.00 tot 18.00 uur zijn er barbers van Barbershop De Rijn aanwezig. Zij zijn er om baarden van bezoekers nog beter in model te krijgen. En natuurlijk komen de Mannen met baarden elkaars baard en foto bewonderen.

Laat je ook fotograferen

Voor slechts € 45,00 kun je je op 30 september of 13 oktober tussen 13.00 – 16.00 uur laten fotograferen zoals de Mannen met baarden. Geef je op met een voorkeur voor datum en tijd via info@joppefotografie.nl. Ook als je geen baard hebt ben je natuurlijk van harte welkom.

Fotoexpositie: Mannen met baarden

  • Locatie: café brasserie Dudok
  • Officiële opening: 23 september van 16.00 to 18.00 uur

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP