Van donderdag 11 t/m zaterdag 13 oktober vindt de eerste editie van een nieuw Arnhems festival plaats dat georganiseerd wordt door het Posttheater en Musis & Stadstheater. Een weekend met een grote dosis humor, het Cabaretweekend!

Cabaretweekend

Groot en klein leed, alles wordt besproken in het Cabaretweekend. Steven Brunswijk (alias de Braboneger) wil met humor slavernij bespreekbaar maken. De Gestampte meisjes houden van ballen en leggen de klassieke rolpatronen op tafel. Daarnaast legt Peter Heerschop, zelfbenoemd als minister van Enthousiasme, zijn plannen voor het komende jaar bloot. Ook wisselt Lebbis in zijn gelauwerde voorstelling van gedachten over waar het met de mensheid heen kan gaan. En Bert Visscher stort zich vol in de chaos. De Oudejaars 2018 van Dolf Jansen heet dit jaar Beeldenstorm en geeft een beeld van wie we zijn, waar we zijn, waar we heengaan en of we een standbeeld verdienen. In Beperkt Houdbaar bepaalt het publiek wat er wordt besproken. Daarnaast komen de finalisten van Amsterdams Kleinkunst Festival voorbij.

Cabaretiers

Grote namen als Bert Visscher, Dolf Jansen, Lebbis en Peter Heerschop komen langs. Daarnaast ook de talentvolle, jonge cabaretiers van morgen. Ontspannen en lachen, urgent en kritisch!  

Cabaretweekend

  • Datum: 13 t/m 21 oktober
  • Locatie: Posttheater en Stadstheater Arnhem

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP
Bronbeek Festival 2020