Stadsvilla Sonsbeek goes silent

Stadsvilla Sonsbeek Vondel Disco

SSSSSTTT…! Is het stil rondom Stadsvilla Sonsbeek deze zomer? Niet letterlijk gelukkig, want er is genoeg te doen. Wél zijn er twee evenementen waarbij de hoofdtelefoon de hoofdrol speelt.

Vondeldisco
Om in de zon te dansen hoeven we deze zomer niet naar Ibiza of een hippe strandtent. Dit jaar is de gezelligste silent disco van Amsterdam weer op bezoek in 026. Vondeldisco zal Stadsvilla Sonsbeek voor de tweede keer goed op z’n kop(telefoon) zetten!
Vorig jaar viel de silent disco party goed in de smaak bij ons Arnhemmers, dus de dj’s van Vondel Disco staan weer te springen om hier te mogen draaien. Alamaison, Sascha Hair, Sleebos en Tokubay zijn van de partij. De Amsterdamse organisatie heeft er zelf ‘niemeaohrlnommaalmeaohr’ veel zin in! Ofwel: ‘T GEET D’R OP!

14 juli, 18.00- 00.00 uur, Stadsvilla Sonsbeek
Tickets: headfun.nl/tickets
Meer info: facebook.com/vondeldisco

Outdoor cinema
Film kijken in de openlucht, daar komt een soort magie bij vrij. Het gevoel dat je even in een andere wereld bent.
Voor het vierde jaar op rij vertonen Pathé Arnhem en de Villa een bijzondere film op een mega scherm. Het aflopende grasveld fungeert als natuurlijke tribune, er zijn hapjes en drankjes en je krijgt een hoofdtelefoon waarmee het geluid van de film te horen is. De film start direct na zonsondergang (rond 21.00 uur).

Film: Baby Driver
Baby Driver is een Amerikaanse actiekomedie uit 2017, geregisseerd door Edgar Wright. De film behaalde diverse nominaties, waaronder voor de Golden Globes en Academy Awards en een BAFTA.
In Baby Driver volgen we een jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto’s met een gehoorbeschadiging. Hij vertrouwt op het ritme van zijn persoonlijke soundtrack om de beste te kunnen worden. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, onderneemt hij een serieuze poging om uit de criminele wereld te stappen. Een film vol actie, liefde en toffe muziek.

Hoe werkt het?
Je kunt tickets kopen en downloaden op de website van Stadsvilla Sonsbeek. Op de avond zelf krijg je een hoofdtelefoon waarop de audio van de film wordt afgespeeld. Let op: er is een beperkt aantal koptelefoons beschikbaar, dus uitverkocht betekent in dit geval ook écht uitverkocht.
TIP: neem je eigen kleedje mee voor op het gras!

18 augustus, direct na zonsondergang (rond 21.00 uur), Stadsvilla Sonsbeek
Tickets: standsvilllasonsbeek.nl

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP