Kom in de zomer naar Park Open 2018!

Park Open

Park Open is een jaarlijks terugkerend concertfestival tijdens de zomermaanden op zondagmiddag. Op zondag 17 juni, 8 juli, 29 juli en 9 t/m 12 augustus kun je komen luisteren naar gratis toegankelijke (pop)concerten op de Ronde Weide in Park Sonsbeek in Arnhem. Van 12.00 tot 20.00 uur kun je losgaan op live muziek.

Tekst: Renske Meijer

Er zijn vele optredens met elke zondag nieuwe bands en artiesten, zoals Enge Buren: zij combineren muziek met cabaret. Ze lenen bekende popnummers en geven daar hun eigen muzikale en humoristische draai aan. Ook hebben ze op verschillende grote festivals gestaan zoals, Lowlands en De Zwarte Cross. Als je van muzikaal cabaret houdt, mag je dit zeker niet missen!

Maar ook Jack and the Weatherman, Smoking Alaska en DJ Native zijn te gast. Zij beloven er een groot feest van te maken!

Ook voor kinderen is er een leuk programma. Zij kunnen spelletjes doen en creatieve workshops volgen.

Het programma gaat in principe altijd door. Alleen bij heel slecht weer bestaat er een kans dat een concert wordt afgelast.

Dit mag je niet missen, dus zorg dat je erbij bent samen met je vrienden en familie! Je bent van harte welkom.

Check even de Facebook-pagina van Park Open voor het actuele programma en meer info vind je op de website: http://www.parkopen.nl/

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP