Eten op Rolletjes keer terug in Arnhem

Eten op Rolletjes

Het rondreizende food festival Eten op Rolletjes keert van vrijdag 15 t/m zondag 17 juni voor het derde jaar op rij terug in Arnhem. Voor de tweede keer wordt het unieke Sonsbeekpark omgetoverd tot een openluchtrestaurant voor jong en oud. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen, live muziek en theater.

Eten op Rolletjes is een festival voor iedereen: van jong tot oud en alles daartussenin. Ontdek de tientallen food trucks met een aanbod om je vingers bij af te likken. Van authentieke Libanees streetfood van de Peperwortel en verrukkelijke saté ayam van Satéboss tot Italiaans schepijs van Talamini. Iveau Burger Bar uit Arnhem gaat de beste burger van 2018 namaken. Naast eten, is er nog veel meer te beleven op Eten op Rolletjes. Geniet van pop, soul, funk en jazz muziek. Kinderen vermaken zich onder andere bij de poppenkast of de zweefmolen.

Succesformule
De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Organisator Frans Nagel: “Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende, nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek.”

Openingstijden Eten op Rolletjes Arnhem
Vrijdag 15 juni: 16:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 16 juni: 12:00 tot 23:00 uur
Zondag 17 juni: 12:00 tot 22:00 uur

Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP