Vier de zomer in Arnhem!

Zuiderstrand Arnhem

Wij reizen de hele wereld over naar de mooiste plekjes, maar soms vergeten wij wat er recht voor onze neus ligt. Er is namelijk in Arnhem, ook deze zomer ontzettend veel te beleven en te doen! En dat laten wij in samenwerking met Reisbureau ’t Grune Hert graag aan jou zien! (Her)ontdek Arnhem met bijzondere wandelroutes en vier de zomer in eigen stad. Van workshops bij de makers in het Modekwartier tot wildpluk-avonturen in Park Presikhaaf. Deze zomer delen wij een boordevol programma met jou! 

Zomer in Arnhem

  • Boek je favoriete Arnhemse uitjes
  • Check de mooiste wandelroutes
  • Bekijk de Arnhemse Bucketlist
  • Ga op vakantie in eigen stad

Zomertips en agenda van reisbureau ‘t Grune Hert

Op de website van reisbureau ’t Grune Hert vind je de mooiste wandelroutes, de leukste workshops, een Arnhemse bucketlist en veel tips voor een prachtige zomervakantie in eigen stad. Het aanbod varieert van vogels spotten in park Lingezegen tot een workshop leer bewerken in het Modekwartier. Er staan verschillende tips om er zelf op uit te trekken, je vindt een zomeragenda en bijzondere arrangementen & workshops die je kunt boeken.

Coronaproof vakantievieren in eigen stad

Al jouw uitjes en activiteiten zijn ook nog eens coronaproof, want Arnhem heeft er voor gezorgd dat zij alle bezoekers veilig kan ontvangen. Er is zelfs een nieuwe druktekaart van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen (TVAN). Die laat zien hoeveel mensen er bij een hotspot zijn. Je kunt hierdoor altijd kiezen voor het leukste uitje op een plek waar het niet te druk is!

PBA AKU fontein Arnhem Uit in Arnhem

Lief Arnhem – Ode aan de stad van bekende Arnhemmers 

Het reisbureau heeft verschillende Arnhemmers gevraagd om een ode aan Arnhem te brengen onder het motto ‘Lief Arnhem’. Wat maakt Arnhem zo bijzonder voor onder andere onze burgemeester Ahmed Marcouch, stadsdichter Jesse Laport, directeur Burgers’ Zoo Alex van Hooff, zanger Joey Hartkamp, organisator van ome Joop’s Tour Marcel Legerstee of modeontwerper Mirte Engelhart? Wekelijks wordt de nieuwe ‘Lief Arnhem’-brief gedeeld op onze website.

‘Zomer in Arnhem’ is tot stand gekomen in de samenwerking tussen Stichting Citymarketing Arnhem en Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen en mede mogelijk gemaakt door gemeente Arnhem en Stichting Ondernemersfonds Arnhem.

PBA Eetcafe Stroom Arnhem - Uit in Arnhem

Volg de ‘Zomer in Arnhem’ op social media  

Via de website van ‘ t Grune Hert blijf je deze zomer op de hoogte van alle activiteiten in onze stad, maar ook op social media zie je de nieuwste arrangementen, de leukste activiteiten en de mooiste hotspots in Arnhem voorbij komen. 

Blijf ook op de hoogte en deel jouw #zomerinarnhem!

@uitinarnhem & @madeinarnhem  

#hiermoetjezijn #zomerinarnhem #mooidichtbij

PBA Stadsvilla Sonsbeek Arnhem- Uit in Arnhem

Benieuwd naar andere hotspots in en rond Arnhem? Check onze hotspotpagina.
Heb je een tip? Laat het ons weten: redactie@uitinarnhem.nl

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP