Hier vind je de lekkerste koffie to go van Arnhem

Even dat momentje voor jezelf. Die eerste slok van een heerlijke romige cappuccino, of die koffie met dat krantje voordat je naar een afspraak gaat. Voor veel mensen is dat een van de geluksmomentjes van de dag. Nu kunnen we tijdelijk niet in ons favoriete koffiezaakje zitten, daarom hebben wij een aantal ‘to go’ opties voor jullie op een rijtje gezet. 

Arnhem Centrum

WALT (Koningstraat 16B, hele week geopend van 8.00 – 18.00 uur)

Bij Walt kun je 7 dagen per week terecht voor de lekkerste koffie van de stad. De koffie smaakt hier fantastisch. Alle koffie kan ook met haver, soja of kokosmelk geserveerd worden. Hij bakt alle taarten zelf en dat is smullen, vooral als er ‘s ochtends vers gebakken appeltaart klaar staat, kunnen wij niet anders dan een stukje meenemen. De hele week bezorgt hij ontbijtjes op bed.

Op de website van Walt vind je meer informatie over die lekkere ontbijtjes.

KOFFIEBAR FLOOR ( Walstraat 54, geopend op donderdag tot zaterdag 10.00 – 14.00 uur)

In de Nieuwstad kun je tegenwoordig ook hele goede koffie drinken. Op donderdag tot en met zaterdag kun je terecht bij Floortje. Zij maakt prachtige latte art en staat gezellig met je te kletsen als je voor een kopje koffie komt. Ze verkoopt naast koffie heerlijke taarten en sandwiches. Houd haar instagram in de gaten om op de hoogte te blijven over wat voor lekkers er het weekend te krijgen is.

Meer informatie over welke taart en sandwiches er te koop zijn, vind je hier.

Klarendal

SUGAR HILL (Klarendalseweg 192, geopend di-zon 08.00 – 20.00 uur, weekend 11.00 – 20.00 uur)

Bij het favoriete buurtcafé/restaurant van deze gezellige wijk kun je terecht voor  koffietjes, sandwiches, brownies, koekjes en nog veel meer lekkers. De keuze is reuze en omdat er zo veel lekkers is, is het zeker de moeite waard om af en toe de ‘klim’ te maken en wat lekkers te halen. De brownie smelt op je tong en smaakt zeker naar meer. Ook kun je hier in de avond terecht voor een daghap. Houd hun social media in de gaten voor wat er geserveerd wordt.

Hier vind je meer informatie.

Spijkerkwartier

BOMBOCA (Eusebiusbuitensingel 10, hele week geopend van 10.00 – 17.00 uur)

Ook dit kleine zaakje is 7 dagen per week open en serveert heerlijke koffie. Precies op het randje van het Spijkerkwartier en de stad kun je hier terecht voor dat Zuid-Europese gevoel waar de buurt en de stad samenkomen. Een ferme espresso en een overheerlijke pastel de nata neem je zo op de hand mee naar huis of je ploft op een van de bankjes in het Musispark.

Op de Facebookpagina van Bomboca vind je meer informatie.

Arnhem-Zuid

DE BUUTPLEK (Mr.D.U. Stikkerstraat 10/Gelderse Poort, geopend ma – vrij 07.00 – 20.00 uur)

In de Gelderse Poort zit restaurant De Buutplek. Hier kun je terecht voor heerlijke koffie en warme choco’s to go. Of je nu thuis werkt of toch even een afspraak op kantoor hebt of als je in de buurt aan het wandelen bent. Hier kun je terecht voor een heerlijke take-away sandwich.

Op de Facebookpagina van De Buutplek vind je meer informatie.

Zijn we jouw favoriete koffiezaakje vergeten? Mail dan naar redactie@uitinarnhem.nl en dan maken we de lijst compleet.

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP