« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Herdenkingsavond Slag om Arnhem

17 september 2021: 19:00 - 22:30

Gratis

Veel bekende artiesten bij Bridge to Liberation

DI-RECT, Ellen ten Damme, Ruben Hein, Introdans. Het is een kleine greep uit de vele artiesten die op vrijdag 17 september een bijdrage leveren aan de herdenking van de Slag om Arnhem.  Met een bijeenkomst in de Eusebiuskerk begint de herdenking. Vervolgens is er de traditionele kranslegging in de Berenkuil. Of alles, inclusief de jaarlijkse March over the Bridge, mét publiek kan doorgaan, hangt af van de dan geldende maatregelen.

De Bridge to Liberation -screen experience- is voor iedereen te volgen. Je ontmoet via het beeldscherm verschillende generaties die hun indrukwekkende verhalen over de impact van de oorlog met ons delen. Ook zullen ze het belang van vrijheid benadrukken. De presentatie is in handen van Dionne Stax.

Livestreams
De kranslegging en de -screen experience- worden uitgezonden door Omroep Gelderland. Ook via livestreams zijn beide onderdelen te volgen, onder meer op de Facebookpagina’s van de gemeente Arnhem en Bridge to Liberation. Je kunt ook op diverse locaties in de stad samen met anderen naar de uitzending kijken. Meer informatie op de website van de gemeente Arnhem.

Vanwege de coronamaatregelen bestaat de mogelijkheid dat er op het laatste moment nog aanpassingen nodig zijn.

Meer informatie: www.bridgetoliberation.nl

Gegevens

Datum:
17 september 2021
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Website:
www.bridgetoliberation.nl