« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Alderliefste & Friends in Parkzaal in Musis

4 juli: 21:00 - 22:00

€22,50

Alderliefste & Friends blazen Franse hits nieuw leven in

Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. In zijn eentje, als duo of trio, maar bij ONS in een achtmans bezetting! Hiermee is er een nieuw, energiek en super muzikaal gezelschap ontstaan, dat Franse hits weer nieuw leven inblaast.

Vanavond wordt de Parkzaal omgetoverd tot een dorpsplein in Frankrijk, waar u, onder het genot van een drankje van Gerard Alderliefste samen met vrienden het Franse chanson viert.

Het verbond tussen Gerard en zijn tijdloze lievelingslied is sterk. De hit van Michel Fugain & Le big bazar uit 1972 is eigenlijk een soort rode draad in zijn carrière. Van verjaardagfeestjes als jongen thuis, tot avonden in Gelredome met Paul de Leeuw voor 30.000 man, van huiskamerconcerten tot de talloze theaters, het lied vormt er steeds maar weer een hoogtepunt. Deze en andere favorieten van Michel Fugain zullen dus niet ontbreken. Verwacht verder muziek van Julien Clerc en het swingende ‘Elle voulait qu’on l’appelle Venise,’ nummers van de Poppy’s, Piaf, Stromae en Gérard Lenorman.

Gegevens

Datum:
4 juli
Tijd:
21:00 - 22:00
Kosten:
€22,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.musisenstadstheater.nl/programma/alderliefste-friends/4341

Locatie

Musis
Velperbinnensingel 15
Arnhem, 6811BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
026 372 0720
Website:
www.musisenstadstheater.nl