Arnhemse Stockdagen; Eusebiuskerk én showroom Sofacompany

Sofacompany Arnhemse Stockdagen

Designkleding, accessoires en meubels tegen bodemprijzen? Tijdens de Arnhemse Stockdagen (21 tot 24 juni) kun je als shop-a-holic en liefhebber van design je hart ophalen. Net als in 2017 wordt de Eusebiuskerk omgetoverd tot gigantische pop-up store. Met meer dan 130 aangesloten winkels en ontwerpers zijn de Arnhemse Stockdagen 2018 groter dan ooit!

Sofacompany is net als vorig jaar een belangrijke partner van de Arnhemse Stockdagen. Deze meubelwinkel met vriendelijk geprijsd Deens design heeft namelijk precies hetzelfde doel: betaalbaar design aanbieden en een breed publiek bereiken. De meubelshop die ooit online begon heeft mode- en designstad Arnhem inmiddels omarmd en opende begin 2018 een flagshipstore op het Gele Rijdersplein. Om dit te vieren is Sofacompany dit jaar een van de extra locaties waar je design kunt shoppen. De design-meubelzaak doet een aantal van haar pareltjes in de uitverkoop, opent haar deuren voor verschillende ontwerpers én geeft een fantastische bank weg!

Deze toffe driezitter winnen?
Ken jij iemand die heel vaak #uitinarnhem gaat en echt een welverdiend rustmomentje op de Holm kan gebruiken? Tag die persoon online en verzin een originele tekst of post met de hashtags #thuisinarnhem en #sofacompanynl
Check onze social-mediakanalen of website voor meer informatie over deze prijsvraag.  

UIT in Arnhem give-away:  win een driezitsbank van Sofacompany t.w.v. € 699

Schrijf je in voor de maandelijkse UITmail

UITplatform voor Arnhem en omgeving.

VOLG ONS OP