« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomerfestival De Muziekmakerij bij Rozet

22 juni: 13:00 - 16:00

Gratis

Burgemeester Marcouch opent Zomerfestival De Muziekmakerij
Op zaterdag 22 juni organiseert muziekschool De Muziekmakerij haar jaarlijkse vrolijke en muzikale Zomerfestival. In en rondom Rozet Centrum laten leerlingen en docenten horen wat ze in huis hebben. Burgemeester Marcouch geeft het festival een feestelijke aftrap.

 

Muzikale parade
Het Zomerfestival heeft dit jaar een extra feestelijke aftrap: om 12.30 uur verzamelen leerlingen en docenten zich op het Audrey Hepburnplein voor een muzikale parade richting Rozet Centrum. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te lopen, te dansen én te zingen. Bij Rozet aangekomen zal burgemeester Ahmed Marcouch het Zomerfestival feestelijk en officieel openen.

Musis vrijkaarten
Ook zijn er deze editie twee vrijkaarten te winnen voor een voorstelling naar keuze in Musis. Daarvoor mogen schoolkinderen een muzikale speurtocht lopen. Dit doen ze door het verzamelen van stempels op hun deelnemerskaart. Hoe meer stempels, hoe meer kans. Geen hoofdprijs? Niet getreurd: iedere deelnemer krijgt een kleine beloning.

Vrolijke finale
Het Zomerfestival van De Muziekmakerij beleeft een vrolijke finale met een optreden van alle deelnemers aan de zangworkshop ‘Zingen met je hele lijf’ door zangdocent Hannelore Wagemakers. Iedereen tussen 4 en 18 jaar kan meedoen!

Bekijk hier de website van muziekschool De Muziekmakerij met als uitvalsbasis Rozet:
https://www.demuziekmakerij.nl/

Bekijk hier alle agenda-items van UIT in Arnhem: www.uitinarnhem.nl/agenda

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,
Website:
www.muziekmakerij.nl

Locatie

Rozet
Kortestraat 16
Arnhem, 6811EP Nederland
+ Google Maps
Website:
www.rozet.nl