« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Stockdagen Arnhem 2024: duik in de wereld van mode en design

4 juli: 09:00 - 7 juli: 17:00

Gratis

Stockdagen Arnhem 2024: Duik in de wereld van mode en design
Ook dit jaar staat Arnhem van 4 tot en met 7 juli volledig in het teken van mode en design tijdens de Stockdagen Arnhem 2024. Al jarenlang een begrip en dit jaar weer uitgebreid, bruisend en divers, verspreid over de vertrouwde en geliefde locaties: Musis, Binnenstad en Modekwartier.

Unieke collecties en aanbod
Op deze drie locaties bieden gerenommeerde ontwerpers en vooruitstrevende retailers een verleidelijk aanbod dat varieert van mode, sieraden en tassen tot producten en accessoires. Bovendien zijn er stoffen, fournituren, samples en prototypes verkrijgbaar. Alles tegen aantrekkelijke prijzen, waardoor de Stockdagen dé gelegenheid zijn om unieke items te scoren.

Drie bijzondere locaties:

  • Musis: Het hart van het evenement, waar historische en moderne architectuur samenkomen. Meer dan 50 ontwerpers als Philomijn, Elsien Gringhuis, Aímée the Label, Fraenck en Ssaar presenteren hier hun unieke aanbod.
  • Binnenstad: Hier zijn de high-end winkels en ontwerpers als Jones, Spijkers en Spijkers, Nonne, Trix en Rees, 4D optiek, The People of the Labyrinths en Hul le Kes gevestigd, die een exclusieve shop ervaring bieden tijdens de Stockdagen.
  • Modekwartier: Deze bruisende wijk staat bekend om zijn unieke ‘shop direct bij de ontwerper’-ervaring, waar ateliers en shops hun deuren openen voor het publiek.

Praktische Informatie:

Mis dit mode-en designfeest niet! Voor meer informatie en een gedetailleerd overzicht van het aanbod bezoek www.stockdagen.nl

  • 4 t/m 7 juli 2024
  • Musis – Binnenstad – Modekwartier
  • Gratis toegang

Bekijk de hele agenda van UIT in Arnhem: www.uitinarnhem.nl/agenda

Gegevens

Begin:
4 juli: 09:00
Einde:
7 juli: 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Website:
https://stockdagen.nl/algemene-informatie/

Locatie

Musis
Velperbinnensingel 15
Arnhem, 6811BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
026 372 0720
Website:
www.musisenstadstheater.nl