« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NK Wielrennen in Arnhem

23 juni

Gratis
NK wielrennen Arnhem

Het NK wielrennen elite (mannen en vrouwen) en beloften wordt op zondag 23 juni gereden in en rond Arnhem. Op deze dag kan het publiek de renners op twee omlopen in actie zien. De coureurs zetten na de start op de Markt in Arnhem koers naar een veertien kilometer lang parcours over de Posbank, met de finale in de omgeving van het Sonsbeekpark in Arnhem.

Dag voor fans van de wielersport
Directeur-bestuurder Maurice Leeser van de KNWU is enthousiast over de opzet van het Nederlands Kampioenschap op de weg voor 2024. “We kijken uit naar het NK voor profs en beloften in Arnhem, waar een sportief uitdagend parcours uitgezet kan worden waar veel verschillende renners kans maken het rood-wit-blauw te veroveren. Maar waar op deze dag ook een prachtig wielerfeest kan ontstaan op een centraal gelegen locatie in Nederland. 23 juni 2024 wordt echt een dag voor fans van de wielersport: een dag voor jong en oud waarin we niet alleen kunnen kijken naar een spannende koers, maar het publiek tijdens de verschillende side-events ook zelf de mogelijkheid krijgt om de wielersport te ervaren.”

Dit nationale kampioenschap vindt plaats in één van de mooiste gebieden van Nederland. Daarom zal uitvoerend organisator Courage Events deze kampioenschappen met respect voor de natuur organiseren en dit NK in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen op een zo duurzaam mogelijke wijze vormgeven.

Houd de site van het NK Wielrennen in de gaten voor de exacte tijden, routes en overige informatie omtrent het NK Wielrennen in Arnhem.

 

Kijk voor wat er verder te doen is in Arnhem op onze agenda.

Gegevens

Datum:
23 juni
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://nkwielrennen.com/

Organisator

KNWU
Website:
https://www.knwu.nl/

Locatie

Markt
Markt
Arnhem, Nederland
+ Google Maps