« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Live muziek @ Park Open Sonsbeekpark

9 juni

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 16 juni 2024 at 00:00

One event on 30 juni 2024 at 00:00

One event on 7 juli 2024 at 00:00

One event on 14 juli 2024 at 00:00

Gratis
park open sonsbeek

Park Open is live muziek in Arnhems bekendste stadspark: Sonsbeekpark! Op de podia vind je niet een stijl, maar een brede selectie van wat er in Nederland op live muziekgebied gebeurt. Naast bekende en opkomende bands en artiesten, biedt Park Open ruimte aan jong talent en nieuwe lokale en regionale acts.

Ook voor de experimentele vogels, oude rotten en gelegenheidsformaties maken ze graag plek, en buitenkansjes vinden ze al helemaal geweldig.
Voor de kleinste is er een creatief kinder programma.
Kijk hier voor het volledige programma.

Park Open is vrij toegankelijk. De locatie is zoals gewoonlijk de Ronde Weide, aan de voet van de Belvedere in Park Sonsbeek.

Park Open is Arnhems erfgoed. Een illuster fenomeen, beweging en gedachtegoed ineen. Geesteskind van Hans van Vrijdaldenhoven (†023), beter bekend als Hans Vrij. Hij had een inspirerend wereldbeeld. Namelijk dat íédereen in Arnhem, ook inwoners zonder geld of vakantieplannen, zich in de zomer ‘thuis’ cultureel moesten kunnen vermaken. Omdat ieder mens daarvan opknapt. Mooi beeld vinden wij!

Je kan van de live muziek genieten tijdens Park Open in Sonsbeekpark op een aantal (hopelijk mooie) zondagen in de zomer zijn, namelijk:
9 juni, 16 juni, 30 juni, 7 juli en 14 juli.

Kijk voor wat er verder te doen is in Arnhem op onze agenda.

Gegevens

Datum:
9 juni
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,