« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Introdans: END OF SEASON

25 juni 2020: 20:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 20:15, repeating until 26 juni 2020

Gratis

Introdans sluit het dansseizoen eind juni af met een kleurrijke, zomerse voorstelling vanuit huistheater Stadstheater Arnhem. Door de coronamaatregelen kiest het moderne balletgezelschap uit Arnhem dit jaar voor een online editie. END OF SEASON is te zien op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020 om 20.15 uur via introdans.nl.

 

END OF SEASON

Tijdens deze END OF SEASON danst Introdans het, door de pers omschreven ‘coronaballet’, Swingle Sisters van Alexander Ekman, het powerstuk The Hunt van Robert Battle, het magische Blue Journey van David Middendorp en het fascinerende Chairman Dances van Lucinda Childs. Deze succesballetten uit eerdere voorstellingen dit seizoen worden afgewisseld met gesprekken met o.a. dansers en directie en gevarieerde beelden en filmpjes. Presentator Mart Grol neemt u tijdens deze online voorstelling mee door het afgelopen seizoen dat abrupt tot een einde kwam. Artistiek directeur Roel Voorintholt: “Wat missen we het contact met ons publiek, de volle zalen in het theater en het applaus. Daarom willen we graag dit bijzondere seizoen met al onze bezoekers samen afsluiten om de schoonheid van dans te vieren met deze zomerse vrolijke seizoensafsluiter”.

 

Terugblik seizoen 2019/20

Het dansseizoen begon met de herdenking van De Slag om Arnhem en de succesvolle voorstellingen THE BATTLE en EVACUÉ en GRUPO SPORTIVO. Net na de premières van ICOON en GEK GEZICHT sloten de theaters. De afgelopen maanden hebben de dansers vanuit huis gerepeteerd. Onder de noemer ‘Thuisbioscoop’ biedt Introdans in deze periode met grote regelmaat dansfilms online aan. De docenten van Introdans bereiken het publiek in de huiskamer, er zijn online lessen waaraan iedereen mee kan doen. Via social media en de website introdans.nl worden vele activiteiten ontwikkeld om het publiek te blijven inspireren met dans.

Introdans hoopt in seizoen 2020/21 weer in de theaters te kunnen dansen.

 

De END OF SEASON voorstelling is voor iedereen te volgen via introdans.nl op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 juni om 20.15 uur. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Gegevens

Datum:
25 juni 2020
Tijd:
20:15
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
www.introdans.nl

Organisator

Introdans
Telefoon:
026 351 2111
Website:
www.introdans.nl