« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ellen ten Damme & Kamarata Zuid Ellen ten Damme & Kamarata Zuid in Parkzaal Musis

15 maart: 20:30 - 22:30

€35

Geniet van een unieke muzikale ervaring waarin Ellen’s eigen werk, haar favoriete (klassieke) muziek en covers worden omgezet in een nieuw en virtuoos klassiek strijkersgeluid door het orkest van Kamarate Zuid.

Ontdek de betoverende kracht van Waterige Maan, het lied van Ellen ten Damme dat je meeneemt op een emotionele reis door haar jeugd, verleden en toekomst.
Deze metaforische reis wordt mogelijk gemaakt door een mooie samenwerking tussen Ellen ten Damme en orkest Kamerata Zuid. Dit jonge, enthousiaste orkest bestaande uit 22 strijkers vormt dé band die je niet wilt missen. Orkest Kamerata Zuid speelt met klassiek, letterlijk en figuurlijk!

Geniet van een unieke muzikale ervaring waarin Ellen’s eigen werk, haar favoriete (klassieke) muziek en covers worden omgezet in een nieuw en virtuoos klassiek strijkersgeluid. De veelzijdigheid van Ellen biedt een blik op het verleden en de toekomst, inclusief nieuwe, verrassende muzikale (pop) wegen en een nieuw gecomponeerde liedcyclus.

Mis deze unieke samenwerking niet en laat je betoveren door het prachtig samenspel van Ellen ten Damme en orkest Kamerata Zuid.

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€35
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://musisenstadstheater.nl/programma/ellen-ten-damme-kamarata-zuid/8159

Organisator

Musis en Stadstheater
Telefoon:
026 372 0720
Website:
www.musisenstadstheater.nl

Locatie

Musis
Velperbinnensingel 15
Arnhem, 6811BP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
026 372 0720
Website:
www.musisenstadstheater.nl